Ida Larsson, 22 år | Frilansande grafisk designer & student

Mitt namn är Ida Larsson och jag studerar just nu till webbredaktör från Högskolan i Borås. Jag har alltid velat skapa och vara kreativ, och sedan jag var liten har design varit ett stort intresse.

På gymnasiet studerade jag dans och vann Skapa Dans Halland 2017, jag gjorde egna koreografier och dansade mig igenom gymnasietiden. Efter gymnasiet ville jag fortsätta vara kreativ, men istället för att dansa valde jag grafisk design. Jag studerade utbildningen Digital Design från Kristianstad Högskola i 1 år innan jag bytte till min nuvarande utbildning, Webbredaktör från Högskolan i Borås. Jag älskar allt inom design och är också intresserad av illustration, sociala medier och marknadsföring.

Har du frågor eller vill anställa mig för ett uppdrag? Kontakta mig gärna!

Utbildningar

Webbredaktör, Högskolan i Borås
(2019 – )
Jag tar examen som informationsarkitekt och går kurser inom ex: webbdesign, UX-design, interaktionsdesign, animation, bildredigering, grafisk design och multimodalitet.

Digital Design, Kristianstad Högskola
(2018 – 2019)
Jag gick kurser i filmskapande, bildredigering, UX-design, grafisk design, användarcentrerad design, webbdesign, skissning och interaktionsdesign.

Erfarenheter

Idas Recensioner, (idasrecensioner.se)
Min recensionsblogg där jag recenserar böcker, serier och filmer. Finns även på Instagram och Facebook.

Volontärarbete, Cykling utan ålder Sverige
(2020-)
Jag är webbredaktör för Cykling utan ålders webbsida. Jag skapar nyheter och gör ändringar i webbdesign och innehåll. 

Timanställd vid behov, Cycling Without Age
(2021-)
Här hjälper jag till med wordpress, gör grafiska delar (såsom årsrapporter) och har zoom-möten för att lära ut wordpress och webbplatsers uppbyggnad. 

Translate »